Servicemonteur installatietechniek

Je bent hier:

Comfort Superieur. Dat voel je.

Deze belofte doen wij onze klanten. Iedere dag stellen we alles in het werk om hen dit superieure gevoel te laten ervaren. Het effect is tastbaar: ons klantenbestand groei en daarom zijn we op zoek naar jou!

Als servicemonteur ben je dagelijks op pad om onderhoud te plegen aan cv-ketels, combi ketels, warmtepompen of ventilatiesystemen. Dit doe je bij onze zakelijke en particuliere klanten. Jouw doel: 4 seizoenen per jaar, comfort voor de klant! Natuurlijk is er dan wel eens sprake van een storing, daarom heb je op toerbeurt storingsdienst. Bij ALWAKO vinden we geven en nemen even belangrijk. Daarom krijg je voor elke week storingsdienst een vrije dag cadeau!

Heb je geen ervaring in het onderhouden van warmtepompen? Geen probleem. We leiden je graag op.

Wie we zoeken

 • Jij wordt blij van het contact met verschillende mensen. Als jij de klaar bent met je werkzaamheden laat je de klant achter met een glimlach op het gezicht. Ze zijn blij dat jij ze geholpen hebt.
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt jezelf continu ontwikkelen. Dat doe je om ‘bij te blijven’ in het vak en om te groeien.
 • Je spreekt goed Nederlands, zodat je ook goed kunt communiceren met onze klanten.
 • Je hebt een opleiding gevolgd op MBO 3 of 4 niveau richting de installatietechniek. Of je hebt deze kennis opgedaan door middel van ervaring.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Kennis van F-gassen is een pré

Wat we bieden

 • Een salaris dat -afhankelijk van opleiding en ervaring- kan oplopen tot €4.500,00 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • 25 vrije dagen en 13 ADV dagen op basis van 40 uur per week.
 • Een vrije dag voor elke week storingsdienst die je draait.
 • Een bus met goed gereedschap, werkkleding, een telefoon en tablet.
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen en door te groeien.

Waarom kiezen voor ALWAKO Installaties?
Comfort superieur. Dat voel je …geldt ook voor jou en je collega’s! ALWAKO Installaties groeit, maar persoonlijke aandacht is en blijft -ondanks onze groei- enorm belangrijk.
We zijn volop in ontwikkeling en zoeken collega’s die hieraan kunnen bijdragen. Ons doel? Iedere dag met plezier naar je werk. Voel jij het al?

Meer weten of direct solliciteren?
We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de functie en over ALWAKO Installaties. Je kunt daarom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via hrm@alwako.nl Hanneke Verrijt, onze HR-manager, zal je vervolgens bellen op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Direct solliciteren? Super! Dat kan ook via hrm@alwako.nl óf door het invullen van onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

foto-werken-bij-Danny

Medewerker aan het woord

Danny. Projectleider bij ALWAKO
Als je oom, vader én broer je voor gingen, dan groei je dus letterlijk op met het ALWAKO-DNA. Inmiddels is Danny alweer dik 20 jaar werkzaam bij ons. De mogelijkheden om te mogen proeven aan de verschillende takken van sport binnen ALWAKO maken het dat hij vandaag de dag helemaal in zijn element is als projectleider. Eerder was hij werkzaam in de buitendienst als hoofdmonteur, maar ook bekleedde hij de functie van tekenaar, werkvoorbereider en calculator. Binnen ALWAKO omschrijven we Danny zijn ‘route’ door ons bedrijf ook wel als ‘groei door vrijheid’; wij geven je de kans om te ervaren wat je nu écht graag doet en waarin je kunt excelleren. Samen beter worden, daar gaat het om. En dat voel je bij ALWAKO.

Solliciteren?

Solliciteren via WhatsApp kan ook! Klik hier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Andere vacatures

Werkvoorbereider Installatietechniek

Als werkvoorbereider installatietechniek ga je principeschema’s en bestektekeningen tot…